Новини


Признанието е приятно и удовлетворяващо!


Фирма Найкомс получи признание за работата си, получавайки награда в категория „Социална иновация” на Петнадесетото Юбилейно издание на Национален конкурс “Иновативно предприятие на годината" 2019.


В конкурса участват както иновативни български новостартиращи предприятия, така и вече утвърдени компании. Традиционно наградите се връчват лично от Президента на България. Като отличена фирми в Конкурса Найкомс получава и правото да използва марката на Фондация „Приложни изследвания и комуникации“ за "Високи постижения в иновациите" - Excellence in Innovation.

С марката се отличават върхови постижения, високо качество и оригиналност на иновациите, въздействие на националния и световен пазар, върху околната среда и обществото, ефективност на бизнес модела. Държавният глава Румен Радев коментира , че фирмите, които залагат на иновациите са бъдещето. Иновациите са ключов инструмент за устойчиво развитие. Фирма Найкомс се припознава в думите му и „продължава смело и неотклонно по пътя, който е поела, защото това е бъдещето“.

All rewarded 2Radev and Ivan
All rewarded

Gramota Naicmos

Контакти

  • Адрес: бул. Никола Петков 52, София, България

  • Телефон: (+359) 887 887 959

  • Email: sales@naicoms.com

Inovation award business award